Tara catastrofei minime garantate!

Ce zapada mare! Ce viscol ! Ce dezastru! Romania inghetata! Romania sub zapezi! Ce mai! dezastru national!

Ghici ce-o sa se intample dupa ce se opreste ninsoarea si n-o sa mai viscoleasca? Stupoare! Senzationescu! O sa se incalzeasca vremea.... si cand se incalzeste vremea ...stupoare!stupize, stupize: se topeste zapda!

Dar ce zic eu, zapada? Zapadalau!!!!! eh si cand zapadalaul asta se va topi, se va transform in...ati ghicit: apa!    Si apa asta va trebui sa se scurga undeva. Normal ca nu se va scurge unde vrem noi, ci unde va vrea ea. Astfel vom avea urmatoarea catastrofa garantata si anume, indundatiile! Romania sub ape! Romania inghitita de ape! Romania sub puhoaie etc.

Dup-aia vine vara si va fi prea cald... Dupa caz, Romania va fi incinsa, parjolita sau va fierbe. Cel mai probabil va fi seceta. Din cand in cand, va fi si Romania maturata de furtuni..ca deh, e vara mai e si cate-o furtuna de vara.

Apoi va veni toamna si  vor incepe ploile...din nou, Romania sub ape, Romania inecata, etc, sau dupa caz nu vor incepe ploile si va fi Romania secatuita, Romania parjolita, etc. Evident urmeaza din nou iarna si o luam de la inceput.

Asadar aduceti turisti amatori de senzatii tari! La dezastre si la fi prapastiosi ne pricepem! Explore the Charpathian garden of Horor!

2 comentarii:

Anonim spunea...

:( Zici ca ne pregateste "cineva" pentru venirea turcilor... .

dani spunea...

cica iar va ninge.

Trimiteți un comentariu