Facebook nu uita ce ai mintit ieri! Nu uita nici tu!

Nu-mi plac mincinosii. dar probabil ca nimanui nu-i plac.

Dar printre ei, exista o specie aparte care pe langa ca sunt mincinosi, mai sunt si  amnezici. Ori poate sunt eu naiva  si de fapt sunt atat de nesimtiti incat te mint in fata cu tupeu.

Mai stiti ca se vorbea (si cred ca se mai vorbeste inca) ca ca tot ce pui pe facebook  ramane pentru totdeauna acolo. Ei bine, si minciunile raman acolo. Asa ca e bine sa nu mintiti pe facebook daca stiti ca nu va tine memoria. Sau luati la fiecare minciuna o pastila de lecitina.

Dovada asta virtuala e usturatoare, daca ti-o pune cineva in fata. Si te faci de cacao. Ar trebui sa pun niste print-screen-uri...dar, pe bune, mi-e mie jena. Mai ales ca toata treaba a fost gratuita (treaba de la care a pornit articolul asta). Probabil din pura mitomanie.

Mitomania asta e ca alcoolismul. Nu mi-e mila nici de mitomani  nici de alcoolici. Mitomania e o tara, e un viciu, o perversiune sufleteasca. Nu merita pic de compasiune.

P.S. O observatie personala- mitomania e cam asociata cu cleptomania. Asa ca daca dati pe facebook peste oameni din astia, feriti-va de ei in  viata reala.


2 comentarii:

Florin Ruşanu spunea...

Foarte mişto titlu'. Am cam înţeles şi articolu' da' eu îs adeptul printurilor. Un print face cât 1000 de cuvinte :D

Diana spunea...

da, si eu, dar n-am vrut sa fiu prea dura de data asta. Nu dau doi bani pe persoana care a inspirat articolul. Nu merita nici macar un print.

Trimiteți un comentariu