Nu conteaza...daca nu-l ai...prietenii stiu de ce

Vad o gramada de suparari bloggeristice zilele astea, si ma intreb ce sa-i fi necajit oare pe toti? N-am fost curioasa sa citesc A-listerii... nici n-am rabdare sa-i citesc pe toti, dar 3-4 articole de suparaciosi mi-au fost de ajuns ca sa inteleg ca se petrece ceva. Sau poate pur si simplu s-au inspirat unii de la altii...ceea ca nu-i nimic rau. Iaca ca ma inspir si eu, ca sa mai fac o pauza de la siroposeniile si patetismele care-mi trec prin cap zilele astea si pe care mai ca era sa le scriu aici.

Din nou, vestnicele discutii despre bloggerii mici, blogegerii mari, SEO si trafic.

Eu una am facut o pasiune sa vorbesc despre trafic.  Si stiu ca-i oftica pe multi. Pacat ca ai nu ajung aici sa citeasca.  Bai, a dreacu` ca pentru nici unu nu-i important traficul. Nu-i bun mah, nu-i bun! Exact ca strugurii aia care-s acrii. Normal ca nu-i important si nu conteaza daca nu-l ai.

Da` sa vezi tu ce fain ii cand il ai, si cand iti creste contu` ala de ad-sense vazand cu ochii, de-ti vine sa-ti dai demisia si sa te apuci de postat zilnic. Pe bune ca-i fain. Si ce fain ii sa te duci in fiecare luna, la Western Union sa-ti iei banii si sa vezi cum se hlizeste idioata de caserita cand vede de unde iti vin banii si cum se pune ea , invariabil sa dea pe telefoane ca sa-si intrebe sefii daca-i ok. Cum? De la Google? Cum adica de la Google? Iaca-asa!

Poveste ce nu se intampla daca in loc sa-ti vezi tu de treburile tale, te apuci sa scrii advertoriale moca pe la concursuri cretine pentru bloggeri sau mai rau, te apuci sa citesti sfaturile A-listerilor despre „cum se fac bani din blog“. Ai aplicat toate sfaturile lor si tot nu merge treaba? Poate ca ar trebui sa te intrebi de ce? Nu, nu esti tu prost, doar ca ei sunt cu un minut mai destepti decat tine. :)))


Pe vremuri scriam...

Pe vremuri scriam. Altfel decat acum si din cu totul alte motive. Scriam mai sincer, probabil pentru ca nimeni nu citea. Scriam ce simteam, nu ce gandeam.

Aseara am vrut sa scriu ceva aici, ca mai demult, dar era prea tarziu si am amanat pentru astazi. Acum,  m-am asezat in fata calculatorului si mi-am dat sema ca nu pot sa scriu. Nu am toate cuvintele la mine. Nu mai pot fi la fel de sincera...cu mine. Oare asta se intampla cand cresti mare?

Hmmm....

Nu-mi plac „povestile de viata“

Inevitabi „povestea de viata“ a cuiva e trista. Sau cel putin numa` despre astea gasesti posturi pe net, sau vezi reportaje la tv.

Nu ma intereseaza. Daca ai patit cacaturi, sigur ti le-ai facut cu mana ta asa ca tine-le pentru tine. Eu nu-s curuioasa. La mieunat si varsat lacrimi de crocodil toata lumea e campion.

Daca gresesc, si ti-au facut altii cacaturi, inseamna ca ai fost prost ca le-ai suportat, sau mai rau, ti-a placut. Asa ca shut the fuck up!

La tăţi ni-i greu!