De ce NU merg la referendum?

Cu riscul de a-i face pe placul lui Base, pe care nu-l vreau nici eu mai mult decat altii, nu merg la referendum sau la alte alegeri in urmatoarea perioada. Din mai multe si varii motive. In ordinea importantei lor:

1. Pentru ca imi pasa prea putin.
2. Pentru ca nu ma deranjez.
3. Pentru ca am altceva mai bun de facut.
4. Pentru ca oricum, daca noi am merge cu totii la vot, pensionarii si asistatii sociali sunt mai multi decat noi, deci ei vor decide, in concluzie votul nostru nu conteaza.
5. Pentru ca au drept de vot toti oligofrenii, analfabetii, bolnavii psihic, si alte categorii fara discernamant, din pacate foarte numerosi.
6. Pentru ca referendumul asta e la fel de fraudat ca si restul alegerlilor de pana acum, de catre toate partile implicate.
7. Pentru ca nu-s asa de naiva sa pun botul la ce vad la TV.
8. Pentru ca inca nu a reusit nici un politician sa ma convinga.
9. Pentru ca nici in ceasul al 12 -lea nu se respecta legea. Nici macar asa, de ochii lumii. Publicitatea electorala e pe toate drumurile inclusiv pe net, platita (vezi Google AdSense ) sau gratuita, desi din cate stiu astazi nu-i voie.
10. Pentru ca daca chiar mi-ar pasa, sigur nu i-as vrea nici pe Ponta nici pe Antonescu, iar Base oricum nu mai are mult.
11. Alte motive nu-mi vin acum in minte dar sigur mai sunt.

M-am uitat putin la TV si mi se pare trist. Multi dintrre cei care voteaza habar n-au pentru ce pun stampila. Cei mai multi cred ca voteaza o noua constitutie. Multi pensionari/ batrani cred ca sunt obligati sa mearga la vot si daca nu merg vor primi amenda. (asta o stiu pentru ca am intrebat cativa).




Valoarea cadourilor handmade


Din ciclul: “sa facem in fiecare zi din vacanta ceva creativ“, astazi am  mesterit cu Maya niste cutiute Origami si apoi le-am decorat cu tot felul de chestii. pana aici totul minunat! Ne-am distrat, am facut dezastru prin casa: lipici, hartiute, chestii... pana cand a venit intrebarea de baraj: ce faceti cu ele?

Chiar asa! Ce sa facem cu ele?

Imediat ne-a lovit si ideea : le umplem cu bombonele sau prajiturele si le facem cadou.

Apoi, din vorba in vorba, ne-am dat seama ca ideea este foarte profitabila de altfel :

1. te distrezi cand le faci.
2. Nu dai multi bani pe cadouri.
3. Cel care le primeste e obligat sa se bucure si sa fie impresionat, ca doar i-ai facut un cadou cu mana ta.

Mno, care ne mai invitati la aniversari?




Am pierdut o batistuta- rock the roof!

Am observat fara sa vreau ca marea noastra artista Inna s-a dat pe rock. Bine, eu n-as fi observat daca nu mi-ar fi atras Cristi atentia ca e rock. Mi se pare un fel de varianta rock la „Am pierdut o batistuta“, Desi trebuie sa recunosc ca „Am pierdut o batistuta“ in varianta pe care mi-o imaginez eu, ar suna mult mai hard.

Foarte enervanta piesa „tu si eu“, mai ales versurile alea cantate tztzit :

„Dzin adzancul tzinimii...“

Cica rock the roof! Rock pe dracu!

Banuiesc ca o sa-mi tziuie in urechi toata vara!


Nisa bloggerilor ciumeti


De la o vreme, am inceput sa uit chestii. De obicei uit ideile de articole pe care vreu sa  le scriu aici. Asa  ca am inceput sa scriu biletele. Ca asta de mai sus.

In ideea ca „las` ca-mi aduc eu aminte ce-am vrut sa scriu cand il vad“, am notat doar titlul. Ghinion. Habar n-am ce-am vrut sa spun. Ceva de rau, ceva genial si profund, evident.  :D  

Daca voua va sugereaza ceva titlul, astept sugestii. Poate imi aduc aminte ceva! :)))


                                                            

Cand o sa fiu mare....

Cand eram copil, abia asteptam sa fiu mare. Sa pot sa ma uit la televizor la ce vreau si la cand vreau, sa nu trebuiasca sa ma culc devreme, sa pot citi toata noaptea si sa pot sa mananc ce vreau si cand vreau... adica desert inainte de masa, sa ma dau pe topogan de cate ori vreau, sa stau in bazin cat vreau, etc.

Multor adulti le pare rau ca au crescut. Mie nu. Pot sa fac ce vreau acum, sau aproape ce vreau...si le savurez pana la ultima.  De la televizor, la citit, de la datul pe tobogan pana la statul in bazin si mancat chestii in oridinea in care am pofta si in cantitatea in care am pofta. De fapt nu-s sigura ca am crescut. Inca mai sunt lucruri pe care astept sa le fac cand o sa fiu mare.