Facebook nu uita ce ai mintit ieri! Nu uita nici tu!

Nu-mi plac mincinosii. dar probabil ca nimanui nu-i plac.

Dar printre ei, exista o specie aparte care pe langa ca sunt mincinosi, mai sunt si  amnezici. Ori poate sunt eu naiva  si de fapt sunt atat de nesimtiti incat te mint in fata cu tupeu.

Mai stiti ca se vorbea (si cred ca se mai vorbeste inca) ca ca tot ce pui pe facebook  ramane pentru totdeauna acolo. Ei bine, si minciunile raman acolo. Asa ca e bine sa nu mintiti pe facebook daca stiti ca nu va tine memoria. Sau luati la fiecare minciuna o pastila de lecitina.

Dovada asta virtuala e usturatoare, daca ti-o pune cineva in fata. Si te faci de cacao. Ar trebui sa pun niste print-screen-uri...dar, pe bune, mi-e mie jena. Mai ales ca toata treaba a fost gratuita (treaba de la care a pornit articolul asta). Probabil din pura mitomanie.

Mitomania asta e ca alcoolismul. Nu mi-e mila nici de mitomani  nici de alcoolici. Mitomania e o tara, e un viciu, o perversiune sufleteasca. Nu merita pic de compasiune.

P.S. O observatie personala- mitomania e cam asociata cu cleptomania. Asa ca daca dati pe facebook peste oameni din astia, feriti-va de ei in  viata reala.


Important despre codex alimentarius!

Pentru toti agitatii si agitatorii care mor de grija mea:! Pentru toti cei care se simt datori sa-mi atraga atentia, sa-mi trimita mailuri si sa ma spamuiasca cu articole si mesaje despre Codex Alimentarius:

NU VREAU SA STIUUUUU! Si chiar daca as vrea, sunt destul de mare ca sa ajung la tastatura si sa caut singura pe google. Iar daca chiar as cauta, sigur nu m-ar interesa parerea voastra de fatalisti disperati! 

N-aveti treaba sau poate ati uitat  ca-i 2012 si vine sfarsitul lumii...    :P N-am mai primit de mult mailuri din alea pe care trebuie sa le dau mai departe la alti 10 prieteni, ca daca nu, imi cade meteoritu` in cap! Hai, ca alea macar erau haioase!










Tara catastrofei minime garantate!

Ce zapada mare! Ce viscol ! Ce dezastru! Romania inghetata! Romania sub zapezi! Ce mai! dezastru national!

Ghici ce-o sa se intample dupa ce se opreste ninsoarea si n-o sa mai viscoleasca? Stupoare! Senzationescu! O sa se incalzeasca vremea.... si cand se incalzeste vremea ...stupoare!stupize, stupize: se topeste zapda!

Dar ce zic eu, zapada? Zapadalau!!!!! eh si cand zapadalaul asta se va topi, se va transform in...ati ghicit: apa!    Si apa asta va trebui sa se scurga undeva. Normal ca nu se va scurge unde vrem noi, ci unde va vrea ea. Astfel vom avea urmatoarea catastrofa garantata si anume, indundatiile! Romania sub ape! Romania inghitita de ape! Romania sub puhoaie etc.

Dup-aia vine vara si va fi prea cald... Dupa caz, Romania va fi incinsa, parjolita sau va fierbe. Cel mai probabil va fi seceta. Din cand in cand, va fi si Romania maturata de furtuni..ca deh, e vara mai e si cate-o furtuna de vara.

Apoi va veni toamna si  vor incepe ploile...din nou, Romania sub ape, Romania inecata, etc, sau dupa caz nu vor incepe ploile si va fi Romania secatuita, Romania parjolita, etc. Evident urmeaza din nou iarna si o luam de la inceput.

Asadar aduceti turisti amatori de senzatii tari! La dezastre si la fi prapastiosi ne pricepem! Explore the Charpathian garden of Horor!