Simtul umorului la romani

 Revolta asta mi se pare mai putin plictisitoare decat altele de pana acum. Asta pentru ca ma amuza teribil unele lozinci, iar unele mi se par geniale. Le-am adunat si de pe la Tv si de pe facebook. Sigur am uitat multe din ele, dar  daca mi le aduc aminte, revin.

Va rugam sa ne scuzati! nu producem cat furati!

Base, te chish in freza!


Banii pe cultura i-ai dat pe bautura!

Mai, Traiane, nici nu stii cat de Boc incepi sa fii!

Sunt de acord cu tot ce striga oamenii din jurul meu!

Satul de voi! Angajez lunestist!

Pierdut presedinte si guvern! se declara nuli!

Schimb sampanie Moet si Chandon an 2000 contra demisie semnata

daca ne strangem 100.000, Udrea a promis ca se dezbraca!

Traiane, intoarce-te la popor! Si fugi!

EBA, tatal tau nu vrea sa vorbeste cu noi!

Jandarmeria, de ce-i aperi chelia?

Baie de multime, daca te mai tine!
 No country for the B-men!
 

Fara pietre!
 

Avertisment catre FMI: Daca explodeaza mamaliga, ciuciu banii inapoi
 

ERROR 2012! Democracy NOT FOUND!
 

Organizam casting pentru functia de presedinte!

Chuck Norris HELP!
 

Atentie, jandarmi! Noi plecam acasa, pe voi va concediaza!
Basescu, pleaca! Ne asumam raspunderea. Poporul.


Liberte, Egalite, Fraternite, Anti-Base!

El nu e om rau. Elena e de vina!

Basescule, suntem 500.000, ne-a numarat Roberta Anastase!


Whisky gratis. Nu, nu e o capcana!


Un fleac… Te ciuruim!

Basescu tace… In sfarsit, a devenit filozof!


Gaz pe Boc!

Base vino sa faci baie de multime. Jandarmii asigura apa.














Un ultras, doi ultrasi... a ultra

Un cuvant enevant ma zgarie in auz de vreo doua -trei zile. Il citesc pe facebook, il aud la stiri si a inceput sa ma enerveze mai mult decat „deci “ sau „decat“ folosite abuziv.

Am dat un search pe google si-am inteles ca nu-i un cuvant nou...dar pentru mine e cel putin necunoscut.

Si nu-s sigura ca inteleg corect la ce se refera.

L-am cautat in dex online si  bineinteles ca nu exista. Vezi aici. Nici de etimologia cuvantului nu-mi dau seama bine. Poate ma lamureste cineva.

Sa vedem: ultraj-> ultras sau poate ultra-> ultrasi ?  O fi probabil si sub forma de verb? eu ultrez, tu ultrezi, ei ultreaza....?

P.S. sau poate pe la noi prin banat se citeste  ultrÁsh.

Sunteti pregatiti sa fiti spontani?

Ma uit la tv si vad in Piata Universitatii un protest spontan cu bannere  lucioase pregatite din vreme, cu portavoci si alte cele.

Si eu, am pregatite acasa pentru orice eventualitate, in caz ca ma apuca, asa spontan, sa protestez, tot felul de bannere cu slogane diferite... in functie de ce protest m-ar putea apuca, vreo 5 portavoci de diferite dimensiuni, chiar si o statie de amplificare. 

Ma bucur sa constat ca poporul roman este asa de prevazator incat e pregatit chiar si pentru proteste spontane. De aia nu ne impresioneaza pe noi un rahat de criza economica...





Apa, aeru` si fraieru`....

Tot am zis ca nu scriu despre asta .... da` nu ma pot abtine..


O sama de bloggeri bengosi, au instituit de ceva vreme o moda cu concursurile pentru ceilalti bloggeri, mai putin bengosi. Ca multa vreme s-a discutat problema ca bloggerii mici nu-s bagati in seama, ca n-au reclama, ca saracii de ei, ca cum sa-i ajutam...bla bla...ipocrizii de genu` asta. Si au sezut ei o vreme la discutii secrete...din alea pe care le-ar amenda consiliul concurentei... si s-au gandit ei cum sa-i fraiereasca pe astia micii din urma. Sa si para ca-i baga in seama si sa le iasa lor ceva. Doua dintr-o lovitura! Si imagine si ghesheft. Pe principiul:  apa, aerul si fraierul nu se termina niciodata!

Si asa au inventat ei niste agentiute de dat reclama la fraieri -chipurile ce buni is iei ca dau din putinu` lor-  si de stors bani de la branduri.

Efect de turma garantat! Au fost destul doi trei participanti la schema, ca toata sleahta s-a luat dupa ei. 

Fraiereala-i pe doua directii. Una catre bloggeri, carora nu le iese nimic.. Poate un linkulet, ceva. Ca de castigat, castiga cine trebuie, intotdeauna. Ba, mai rau, au o gramada de pierdut. Niciodata o agentie sau un brand nu va mai veni sa le dea bani...asta pentru ca ei scriu deja pe gratis. Si odata ce faci publicitate pe gratis... nu te va mai plati nimeni pentru ea. Multi dintre ei scriu bine, chiar foarte bine...dar pacat ca se irosesc cu niste tampenii.

Pe langa asta, in loc sa se ocupe sa-si umple blogul cu continut original si de calitate, ei isi alunga si putinii cititori cu balast publicitar. In concluzie, nici o amenintare pentru bengosi. Cred ca tocmai am mai desoperit un avantaj pentru ei.

In cealalta directie, catre branduri/ sposori.. care, daaaaa, vor primi o multime de link-uri... si vor avea o vizibilitate maxima. Unde? pe bloguri de doi lei. Pentru ca 80 la suta (zic asa, cu larghete) din blogurile care pun botu` la afacerea asta , n-au nici trafic, n-au nici ranking, n-au nici influenta ...nimic. 

Imi imaginez cum se duc ei cu statisticile la sponsori...Uite mah, au scris 100-200 de bloggeri! ce bun is io! cata influenta am! Is guru bloggerilor, nu alta! ce folos daca pe aia 100-200 nu-i citeste decat mama si tata lor...si poate, zic poate, nevasta. Buna afacere, n-am ce zice!

Cat despre concursurile de idei...pai oameni buni, ideile aste is pretioase rau! Mai ales daca-s bune! Se dau pe bani grei, nu pe un amarat de link.

Atata zic acuma` c-ar mai fi multe de unde a venit asta.

P.S. M-a inspirat articolu` asta! Bune de tot ideile! N-au decat sa plateasca pentru ele. 
 







Cum radem pe facebook?

Am o dilema. Va intreb pe voi, cum radeti pe facebook? Eu cred ca sunt putin demodata si folosesc inca LOL. N-am vazut multa lume care sa mai folosesca asta .  Sau folosesc semne de genul :) sau :D.  Rar de tot, mi bag cate un hahaha.
Am observat insa ca foarte foarte multi, atat femei cat si barbati, rad mic mic de tot: hihihihi! ce-o fi insemnand? ca razi putin, ca razi finut, ca esti scump si dulce sau ca ai o masea umflata si nu poti sa razi normal? Just asking!





Mail mic, micut, dragut si pufos!

Fetelor, in special fetelor!  Vorbesc in calitate de pseudo-PR. !

Nu se poate sa trimiti propuneri de colaborari de pe adrese gen iubiticalupeste@gmail.com. Pe bune, nu se poate.  Nici pe giggica469@ nustiuce.com nu pot sa o iau in serios. Si exemplele ar fi neeeenumarate. Numa persoane mici micute si dragute si pufoase exita in tara asta daca ar fi sa te iei dupa adresele de mail.

Daca vrei sa ai adresa de e-mail cu  iubitici, , pupici, bulinute si inimioaare si alte diminutive, nu te opreste nimeni, dar n-o folosi oficial, la locul de munca sau pe cartea de vizita. Tine-o pentru tine si prietenii tai apropiati. Da tare rau!

Care-i parerea ta cand primesti un mail pe care daca-l citesti (in eventualitatea ca treci de adresa sender-ului) suna de altfel foarte serios si business-like si vezi ca l-ai primit de la cocutaiubitica@gmail.com.  de exemplu, sau pipi456@ceva.com sau stelutabulinuta@ceva.com? realy !?

Primul meu impuls e sa-i dau spam...